Privacy Policy

Afdrukken

De vereniging van eigenaren van Vargesztesi Villapark hecht veel waarde aan uw vertrouwen in onze organisatie. Op deze pagina informeren wij u over de wijze waarop wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.

Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)
Wanneer u gegevens aan de vereniging van eigenaren van Vargesztesi Villapark verstrekt, vallen uw gegevens onder de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Deze wet geeft regels ten aanzien van de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens. Bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) hebben wij onze verwerkingen van persoonsgegevens aangemeld en geregistreerd.

Invullen van persoonsgegevens
Voor het aanmelden op de nieuwsbrief wordt u gevraagd naar persoonlijke informatie. De persoonlijke gegevens die u invult gebruiken wij uitsluitend om de service te verlenen en u te informeren.

Verzameling van persoonsgegevens
Voor een compleet en actueel overzicht van de gegevens die de vereniging van eigenaren van Vargesztesi Villapark verzamelt en verwerkt, verwijzen we u naar onze registratie bij het CBP.

Verwerking van persoonsgegevens
Wij zullen uw persoonsgegevens nooit zonder uw toestemming verstrekken aan personen of bedrijven voor commerciƫle exploitatie. Wij kunnen verplicht worden (door overheidsinstanties) om uw persoonsgegevens aan overheidsinstanties te verstrekken. Ook als het verstrekken van gegevens niet verplicht is, kunnen wij besluiten om overheidsinstanties toch behulpzaam te zijn.

Inzage, correctie en verwijderen van persoonsgegevens
Wij zijn verantwoordelijk voor de gegevensverwerking. Indien u inzage, correctie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens wilt, kunt u dit doen bij Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken

Vragen
Hebt u vragen of opmerkingen over ons privacy beleid, dan kunt u deze richten aan: Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken

Wijzigingen
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacy policy. Kom daarom regelmatig terug op deze pagina voor het actuele privacy beleid.

Laatste wijziging: 28.12.2015